Xboxblog.nl

Zoeken


Video: map pack Call of Duty Modern warfare 2 (release 3 juni)

Gepost op Tuesday, 1 June 2010 om 16:24 door Emiel in Nieuws, Release, Xbox Live | No Comments »

Modern Warfare 2
Infinity Ward heeft weer hard zijn best gedaan om ons te dienen met nieuwe maps. Aanstaande donderdag komen er weer een aantal nieuwe omgevingen uit, die er simpelweg geweldig uit zien.

Het Resurgence Map Package bestaat uit de volgende maps:
Carnival: Een verlaten pretpark met een groot aantal sniper plaatsen, ideaal voor campers. Volgens “Bowling” is deze map totaal anders dan wat we gewend zijn van Call of Duty. Het is een grote map, met o.a. een achtbaan en botsauto’s.

Trailer Park: Een chaotisch woonwagen kamp met veel gangen en paden. Voor deze map heb je een snel reactie vermogen nodig en goede kennis van de map. Veel spelers dus! In het kamp wonen de beheerders van “boneyard”, een single player level uit Modern Warfare 2. Dit level is op de achtergrond ook te zien. Trailer park is naar mijn verwachting een goede reden om dit map pack aan te schaffen.

Fuel: Een tweedelig level rondom een olie raffinaderij. Aan de ene kant grote open ruimtes voor snipers en aan de andere kant pakhuizen met smalle gangen en veel hoeken.

Strike: Een groot stedelijk centrum in de woestijn uit Call of Duty 4

Vacant: Een hectisch Russisch kantorencomplex met maar weinig plekken om dekking te zoeken. Eveneens uit Call of Duty 4.
Bekijk onderstaande filmpje voor een impressie van de levels:





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl