Xboxblog.nl

Zoeken


Alan Wake 2e DLC?

Gepost op Sunday, 23 May 2010 om 15:32 door Emiel in Geruchten, Nieuws, Release, Screenshots | No Comments »

resurgence modern warfare 2 carnival
Er was al bekend dat er 27 juli een DLC uitkomt voor Alan Wake, genaamd: ‘The Signal’. Deze DLC is na de release gratis te downloaden met een code die je krijgt bij een nieuw spel, dit om mensen te motiveren het spel nieuw te kopen en zo meer exemplaren over de toonbank te kunnen slingeren. The Signal blijkt echter niet de enige DLC te zijn die voor Alan Wake uit gaat komen.

In het DLC menu van Alan Wake staat normaal gesproken alleen een aankondiging van ‘The Signal’, maar door een fout? stond de tweede DLC daar ook tussen, genaamd ‘The Writer’, inclusief de volgende omschrijving:
“Our second downloadable content pack, ‘The Writer,’ finds Wake in strange circumstances; now fully aware of the thing that opposes him, he must survive one increasingly nightmarish situation after another.”

De DLC zal volgens de melding over 67 dagen uit moeten komen, dat is net als de release date van de eerste DLC, op 27 juli. Deze is echter niet gratis te downloaden en zal te koop zijn voor 800 microsoft punten.





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl