Xboxblog.nl

Zoeken


Video dagboek Alan Wake

Gepost op Monday, 17 May 2010 om 21:27 door Emiel in Nieuws, Release, Trailer | No Comments »

Alan Wake
Alan Wake, na zo’n 5 jaar wachten is ie er eindelijk. Na de release in Nederland (14 mei) is het morgen (18 mei) de beurt aan Noord Amerika. Het pareltje van Remedy Entertainment verteld het verhaal van Alan Wake op zoek naar zijn vrouw.

Het spel is verdeelt in delen, ieder deel is een hoofdstuk uit het boek die Alan Wake geschreven heeft. Door de gebeurtenissen rondom de verdwijning van zijn vrouw weet hij dit echter niet meer en volg je zijn geschreven avontuur. Regelmatig vind je bladzijde uit zijn boek die voorspellen wat er zal gaan gebeuren in het komende deel. Door het sterke gebruik van licht en schaduw, het sterke verhaal met zijn vele wendingen en de bladzijdes die gevonden worden met aanwijzingen, is dit een fantastisch spel die je mee op reis neemt door Bright Falls (het dorpje waar Alan met zijn vrouw heen ging om inspiratie op te doen voor zijn boeken) met zijn vijandige bewoners, genaamd Taken.

Er is nu een video dagboek vrijgegeven die een korte indruk geeft van dit prachte spel en zijn verhaal, bekijk deze hier:





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl