Xboxblog.nl

Zoeken


Xbox Live Arcade Woensdag

Gepost op Tuesday, 29 September 2009 om 13:26 door stefan in Nieuws, Release, Xbox Live | No Comments »

Xbox Live Arcade

Zoals elke woensdag komen er één of meerdere Xbox Live Arcade games uit. Morgen zijn dat de volgende titels: Military Madness: Nectaris, Bust-a-Move Live en Football Genius. Deze games zullen alle drie 800 Microsoft-Punten (€9,30) gaan kosten.

Military Madness: Nectaris is een strategiespel dat gespeeld kan worden met 4 vrienden, je kan zowel tegen als met deze vrienden spelen. Als speler maak je gebruik van een Commander Unit, die beschikken over één van de twintig unieke mogelijkheden.

Bust-a-Move Live is een puzzelspel, in dit spel is het de bedoeling dat je gekleurde balletjes tegen elkaar aan moet schieten. Als balletjes met dezelfde kleur in contact komen met elkaar zullen ze verdwijnen, de bedoeling is om het veld z.s.m. leeg te krijgen. In het spel is je tegenstander een computerspeler of je kan tegen andere spelers spelen op Xbox Live.

Football Genius is een quizgame over voetbal. Hierin moet je vragen beantwoorden over internationaal voetbal. Het spel bestaat uit 3500 vragen die onderverdeeld zijn in 6 verschillende catagorieën.





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl