Xboxblog.nl

Zoeken


Plattegrond “nieuwe E3” beschikbaar

Gepost op Tuesday, 1 May 2007 om 22:18 door Emiel in Nieuws | No Comments »


De E3 (Electronic Entertainment Expo) in zijn oude vorm is verdwenen. Voorgaande jaren was dit de beurs waar iedereen uit gameland bij elkaar kwam. Dit jaar is het anders, de E3 wordt niet meer in LA Convention Center gegeven maar is verhuisd naar een kleinere lokatie. De plattegrond is echter al wel vrijgegeven en toegevoegd aan dit artikel. De stands, van zo’n 6 bij 6 meter zullen even wennen zijn voor o.a. Microsoft en Sony.

Mocht je dit jaar naar de E3 gaan, dan kan je alleen de grote gamefabrikanten verwachten. Er is simpelweg geen ruimte meer voor kleine ontwikkelstudio’s. Zelfs na een strenge selectie blijft er nog maar weinig over voor alle belangrijke gamefabrikanten. Volgens de plattegrond heeft de “food service” de meeste ruimte van de hele beurs. Wat op zich niet slecht is natuurlijk, maar de bezoekers komen voor de stands van de gamefabrikanten. Het is te hopen dat het niet zo krap is geworden dat de fabrikanten niet meer “hun ding” kunnen doen en laten zien.

Voor de fabrikanten is er nog wel een positief punt: de prijzen van een stand zullen waarschijnlijk aardig gedaald zijn, terwijl ze toch eigenlijk op “de E3” staan. Aan de andere kant, geld zal bijv. bij Microsoft niet echt een probleem zijn. Al bij al, het is jammer de de echte E3 weg is, maar daar komt de nieuwe voor terug, genaamd: E3 Media & Business Summit. Deze vindt plaats van 11 tot en met 13 juli 2007.

Plattegrond E3 Media & Business Summit 2007:

Bron: GameQuarter

Tags: , ,




Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl