Xboxblog.nl

Zoeken


Welkom bij: The Club

Gepost op Monday, 23 April 2007 om 20:30 door Emiel in Preview | 2 Comments »


Na het succes van de Project Gotham Racing serie komt Bizarre Creations nu met een nieuwe game: The Club. Deze game zit momenteel nog in de pre-alpha-testfase en er zijn nog heel wat ruwe kantjes die weggewerkt moeten worden. Desondanks beloofd het opnieuw een succes te worden voor Bizarre Creations.

Het succes van de PGR-serie heeft ervoor gezorgd dat er nu drie ontwikkelteams bij Bizarre Creations werken. Eén team is bezig met de ontwikkeling van, hoe kan het ook anders, een vierde racegame voor de Xbox 360. Een tweede team houdt zich achter de schermen bezig met het ontwikkelen van inovatieve technologie die gebruikt kan worden in andere games. Tot slot is er een team dat zich al anderhalf jaar met The Club bezighoudt.

The Club, een “verzameling” van wereldleiders, internetmiljardairs en Hollywood-sterren, die op hun eigen manier genieten van zogenaamde blood sports. Het brein achter deze club rekruteert deelnemers die in een arena moeten strijden voor hun leven. Via een verbinding, waar ze bij defensie jaloers op zouden zijn, kunnen de clubleden het gevecht volgen en inzetten op de in hun ogen potentiële winnaar.

Naar: Gamespot

Naam: The Club
Uitgever: Sega
Ontwikkelaar: Bizarre Creations
Release datum: Onbekend





2 Reacties op “Welkom bij: The Club”

  • michiel schrijft,

    derde screen is erg mooi alleen 2de mag wel beter uitgepakt worden die is eigenlijk gewoon niet mooi 😛 comon maak wat van de game

  • dark lars schrijft,

    ziet er wel tof uit

  • Geef een reactie:

    Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
    URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



    Advertentie


     

    RSS RSS Webfeed

    Tips, ideeën, suggesties?
    tips@xboxblog.nl

    Gerelateerde artikelen:




     (C) 2005-2024 Xboxblog.nl