Xboxblog.nl

Zoeken


Xbox 360 Wireless Headset

Gepost op Wednesday, 20 December 2006 om 19:26 door jeroen in Hardware | No Comments »

Zo vlak voor de kerstdagen vliegen de gadgets ons weer om te oren. Zo ook nu weer met de Xbox 360 Wireless Headset.

In tegenstelling tot vele andere headsets hoef je deze niet op je hoofd te plaatsen. Je plugged hem namelijk heel gemakkelijk in je rechteroor. Zo kun je tussendoor nog even een snackje pakken, is dat niet even handig!

Via de headset kun je communiceren met vrienden. Dit gaat door middel van berichten naar mekaar sturen, tot het uitnodigen om te chatten (via je Xbox Live Vision Camera).

Ben je een fanatiek shooter liefhebber, dan is deze headset wat voor jou! Het is gewoon een must have als het aankomt op de online modus van een bepaalde game. Neem Rainbow Six: Vegas bijvoorbeeld, hier is goede communicatie essentieel om je missie tot een goed einde te kunnen brengen.

Het enigste nadeel is dat je de headset zo nu en dan moet opladen. Hij gaat namelijk 8 uur mee, vervolgens zul je hem 1 รก 2 uur in de adapter moeten zetten om daarna weer non-stop te kunnen gamen (voor 8 uur althans). Mocht je nu in het midden van een hevige strijd zitten en je hoort een kleine piep, dan is dit je teken dat de headset nog een klein half uur mee kan.

Bijkomende functies bieden je de volgende mogelijkheden: Je kunt het geluid naar eigen wens harder of zachter zetten. Tevens heb je de mogelijkheid om de headset uit te zetten op de momenten dat je deze niet gebruikt.

Als je 50 euro voor een draadloos headset niet teveel geld vind, dan is deze headset wat voor jou! (via Insidegamer)





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl

Gerelateerde artikelen:




 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl